O nama

null

Iz želje da ime salona bude povezano sa naše tri kćerke, odlučili smo se za naziv ,,Tri princeze,, gdje su nam zaštitni znak 3 krune unutar kojih su inicijali njihovih imena.

Salon vjenčanica ,,Tri princeze,,  otvoren  je 2016 god. u Brčkom sa ciljem da buduće mlade na jednom mjestu mogu pronaći sve što je potrebno za organizaciju svog savršenog vjenčanja.

U ponudi imamo veliki broj unikatnih ručno rađenih vjenčanica, a od 2017 god. smo zastupnici svjetski poznatog brenda ,,Demetrios,,.

Elegancija, vrhunski materijali i savremeni kroj, su ključni u izboru haljina u našoj ponudi.

U našoj ponudi pored vjenčanica imamo i : pozivnice za vjenčanja, narukvice i revere za goste, bidermajere, čaše za mladence, ukrasne kutije za novac, cvijetne aranžmane, specijalne efekte za vjenčanja  i sve vrste balonskih dekoracija.

null

Naša misija

Naš kreativni tim ima zadatak da svaku želju mladenaca, na orginalan i jedinstven način, pretvori u stvarnost. Profesionalnost, ljubaznost i poštovanje dogovora je ono po čemu se prepoznajemo.

Kvalitet, orginalnost i pristupačnost su ono čime želimo da se ističemo, a sve veći broj pozitivnih komentara i pohvala, daje nam snagu,  ali i obavezu da se trudimo još više.

Učiniti nekoga  srećnijim, u njegovim  najljepšim životnim trenutcima, je razlog  zbog čega smo tu…

null

Učinićemo vaše vjenčanje nezaboravnim!

Naša najveća satisfakcija je osmijeh na licu klijenta.